A 10 legidegesítőbb mobilos parasztság
A 10 legidegesítőbb mobilos parasztság

A telefonnal elkövethető tapintatlanságok köre egyenes arányban fejlődik a telefon funkcióival, beleértve a közösségi médiából importált teljes repertoárt, megfűszerezve a lesifotósok taplóságaival. 10 olyan típust választottunk ki, akik valószínűleg már nálad is kiverték a biztosítékot.

  telcsisek.gif

1. Sunyin telefonáló

Vannak persze örök klasszikusok, melyek sosem kopnak ki. Természetesen ilyen a sunyi telefonálás, ami tulajdonképpen egy önálló ...

Megkaparintottuk a Samsung legújabb csúcsmobilját, a Note 9-et
Megkaparintottuk a Samsung legújabb csúcsmobilját, a Note 9-et

Épp csak bemutatták New Yorkban a Samsung várva várt újdonságát, a 9-es Galaxy Note csúcskészüléket, amikor csengetett nálunk a futár kezében az egyik, ha nem az első darabbal a Telenor jóvoltából. Készülünk egy nagyobb átfogó anyaggal is, most azonban az első benyomásainkat szedtük össze egy kis videóban.

img_3610.jpg

...

Macskás videók és a cicaviláguralom eszközei
Macskás videók és a cicaviláguralom eszközei

Minden valamire való gonosztevőnek van macskája, és mint tudjuk, az igazi döntéseket a macskák hozzák a háztartásban. Így végső soron biztosan egy macska pusztítja majd el a világot (mivel Motkány legjobb tudomásunk szerint már kipusztult). Számos példát lehet hozni arra, hogy a macskák hogyan manipulálják a gazdájukat, hogyan terrorizálják az ember legjobb barátját, a kutyát, és akasztják meg a piacgazdaság kerekét. Ráadásul ezeket a megdönthetetlen ...

Így hívd elő a telefonod titkos menüit
Így hívd elő a telefonod titkos menüit

Tudtad, hogy a telefonodnak vannak titkos kódjai? És azt, hogy azok milyen funkciót töltenek be? Az alap GSM időkben például ezekkel lehetett ellátni a készülék IMEI számának lekérését vagy a hívószám kijelzés tiltását. Az okostelefonokon kevésbé egyértelmű, hogy ezeket miért és hogyan érdemes használni. Néhányat összegyűjtöttünk az érdekesség kedvéért.

shutterstock_484897660.jpg

Titkos avagy USSD kódok, amik rejtett menüket vagy funkciókat hívnak elő, ...

Az olcsó repjegyek művészete
Az olcsó repjegyek művészete

Korábban már beszámoltunk a gerillanyaralás megszervezéséről , folytassuk az olcsó repülőjegy megkaparintásával, melyben néhány üdítően egyszerű app lesz segítségedre.

Nem utópia, hogy lassan Gyuláról Győrbe drágábban lehet eljutni, mint mondjuk Budapestről Milánóba repülővel, ami persze nem a MÁV ellen irányuló összeesküvés-elmélet, hanem a repülőjegyek rapszodikus árképzésének tudható be. És épp ezért mindennek az ellenkezője is igaz. Vajon ...

2018 Pokémon Go-ja a battle royale
2018 Pokémon Go-ja a battle royale

A kardélre hányós, hentelős, lélek kipasszírozós, darabolós, szitává lövős játékok között is van egy típus, ami idén a császárság szintjére lépett, mégpedig a battle royal. Az “először üt aztán kérdez” felütésű játékok olyannyira sikeresek, hogy a bulvármédia is keményen ostorozza ezeket, ráadásul a gyártók között is ádáz belharc dúl a dollármilliárdos előfizetői piacért.

treze-dicas-para-sobreviver-o-maximo-possivel-em-pubg-mobile.jpg

...

5 hibátlan mobil 100 ezer körül
5 hibátlan mobil 100 ezer körül

Kivételesen nem friss és ropogós mobilcsodákat, hanem olyan készülékeket válogattunk össze, melyeket meg lehet fizetni és mégsem kell komolyabb kompromisszumokat kötni a minőség rovására. Összeállításunkban több márka és stílus is helyet kapott. A formavilágról ezúttal nem nyilatkozunk, az árak tekintetében pedig hazai „tólig” összeget tüntettünk fel.

100kep.jpg

...

5 játék, amiért megéri beszerezni egy VR szemüveget
5 játék, amiért megéri beszerezni egy VR szemüveget

Évek óta sláger a menekülőszoba (magyar találmány) és a VR (velünk élő jövő) -  mi lehet ezeknél is sokkal szórakoztatóbb? A kettő kombinációja! A játékgyártókat nem kell félteni, egészen érdekes menekülős pályákat készítettek a horrorházból szökéstől a tengeralattjáróról meglépősőn át a mellékhelyiségből szabadulósig.

shutterstock_498623428.jpg

A legtöbb VR játék nem csak azért szórakoztató, mert az élvezi, aki használja, de még az is, aki nézi, ahogy a ...

Szavazz a kedvenc emojidra!
Szavazz a kedvenc emojidra!

"Minden nap használjuk az emojikat, szóval miért is ne ünnepelhetnénk őket?" Olvashatjuk a World Emoji Day hivatalos honlapján . Ezért július 17-én tényleg megünnepelhetjük az emojik világnapját . � Hogy miért erre a napra esett a választás, annak egészen egyszerű az oka. A naptár emojin ugyanis ezt a dátumot láthatod. Ünnepeljük is meg a hangulatfejek napját egy emoji-szavazással! Vajon te mit használsz a legtöbbször? 

shutterstock_376697146.jpg

 

...

5 tipikus mobilhalál péntek 13 alkalmából
5 tipikus mobilhalál péntek 13 alkalmából

Péntek 13-án ami elromolhat, az el is fog – vallják a babonás murphisták. A szerencsétlenség napján túl is egészen hosszú a listája a mobiltelefonok véletlen megsemmisülésének, hát még ma! Egy amerikai felmérés szerint 5 biztos módon tudja a tulajdonosa kicsinálni féltve őrzött telefonját.

shutterstock_460930177.jpg

1. Otthoni balesetek

A totálkáros mobilok 45%-át úgy csinálja ki saját tulajdonosa, hogy otthon vagy a munkahelyen, a vélt biztonságban csapja földhöz. Ugyanis ...

Zsebemben a világ

A zsebünkben egy olyan szerkezetet tartunk, ami sokkal többre képes, ha tudjuk, hogy hozhatjuk ki belőle a maximumot. Ehhez adunk tippeket, trükköket, írunk okosságokat nem csak a telefonokról, appokról és más okoseszközökről, de minden egyébről, amiből kiderül, hogy a technikának és a fejlesztőnek köszönhetően hogyan változik meg az életünk.Bemutatjuk, teszteljük a nélkülözhetetlen alkalmazásokat és kütyüket, érdekes listákat, toplistás érdekességeket állítunk össze - a Telenor támogatásával. Csatlakozz hozzánk, oszd meg a véleményedet, tapasztalataidat, és kérdezz bátran!

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Címkék