Milyen billentyűzetet érdemes választani?
Milyen billentyűzetet érdemes választani?

A billentyűzet kérdése nem csak kényelmi, de logisztikai és egészségügyi megfontolásból is kardinális kérdés. Ergonomikus, könnyen cipelhető, több felhasználási módot lehetővé tevő modellek természetesen léteznek, de egyszerre mind - ez talán hiú ábránd. A műfaj jellegzetes típusai azért jó áttekintést adnak, ha vásárlás előtt állunk.

 

...

Szavazás: melyik filmes kütyünek örülnél legjobban?
Szavazás: melyik filmes kütyünek örülnél legjobban?

Kölyökként elképzelhetetlennek tartottuk, hogy valaha is megéljük Jetsonsék videótelefonját, a kocsival kommunikáló órát, de talán még a kártya személyit is. Természetesen még bőven maradtak olyan elmésségek, melyek sajnos (esetleg szerencsére) a kanyarban sincsenek – legjobb tudásunk szerint –, viszont mennyire jó lenne, ha lennének. Mint például a következők!

  hover_board_hovering.jpg

  1. Boot ruha

Film: Ready Player One

A film világába egyáltalán nem szívesen ...

5 szórakoztató tipp magányos Bálintoknak Valentin napra
5 szórakoztató tipp magányos Bálintoknak Valentin napra

Nincs is annál búsabb Bálint, aki a névnapján - mely ugye a szerelmesek napjára esik -  egyedül ünnepel, mert a legjobb éttermeket már rég lefoglalták a párok, az ő névnapjáról pedig jól megfeledkeztek. Mihez is kezdjen ilyenkor egy szingli Bálint?

...

Válogatás abszolút szükségtelen mobilkiegészítőkből  
Válogatás abszolút szükségtelen mobilkiegészítőkből  

A kiegészítők természetesen fontosak és hasznosak, mi is beszámoltunk már kiváló okosórákról, vízálló kütyükről, otthonbiztonsági cuccokról és más telefonos kütyükről. Most a szélsőségekből válogattunk, melyek nélkül abszolút el tudjuk képzelni az életünket.

uploads_2fcard_2fimage_2f573314_2fc9338997-5825-4849-bdaf-563c9253e168_jpg_2f950x534_filters_3aquality_2890_29.jpg

...

Kamu vagy elképzelhető? Telefonos hackelések a filmekben 
Kamu vagy elképzelhető? Telefonos hackelések a filmekben 

Az Biztonságos Internet Napja alkalmából megnéztünk néhány menő kém- és nem annyira kémfilmet, amikben mobiltelefonokat használtak dolgok feltöréséhez, megszerzéséhez vagy elindításához. A cikk végén tudtok szavazni, hogy szerintetek ezek tényleg elképzelhető szituációk, vagy humbug az egész.

shutterstock_374226577.jpg

...

Az 5 legkreatívabb internetes átverés
Az 5 legkreatívabb internetes átverés

Ezen a héten a Biztonságos Internet Napja alkalmából megidézünk néhány elmés megoldást, amit az világhálónak köszönhetünk. Nem is lenne igazi technológiai vívmány, ha csalók nem használnák fel kreatívan saját céljaikra. Ezekből gyűjtöttük össze a legemlékezetesebbeket.

shutterstock_1163851300.jpg

...

5 mobil cucc a CES-ről, amit imádunk
5 mobil cucc a CES-ről, amit imádunk

A CES 1967 óta nagyot nőtt: az elsőn 100 kiállító és kb. 17.000 látogató vett részt, napjainkban pedig 4.000-nél is több cég képviselteti magát csaknem 200.000 fő előtt. A kiállítás célja, hogy a legújabb technológiai vívmányokkal kápráztassa el a nagyérdeműt az okos otthonos megoldásoktól az autós újításokon keresztül a mobilos és VR-os fejlesztésekig. Mai posztunkban a mobilos kiegészítők közül szemezgetünk - voltak érdekességek bőven!

...

Régen minden jobb volt, hát adjuk ki újra!
Régen minden jobb volt, hát adjuk ki újra!

Giroszkópos autóversenyzés? VR repülés egy méhecskével? Xbox 360 kontrollerrel való játék? Ugyan már! Emlékszel még arra, amikor a Snake-kel játszottál és vért izzadtál az utolsó másodpercekben, vagy a piacon vásárolt szürke burkolatos, sárga gombos Tetrisszel vészelted át a nyári szünetet? Ezek az idők szerencsére vissza-vissza térnek, és mindig felbukkan valami azokból a technikai eszközökből, amiket régen annyira imádtunk.

shutterstock_257069272.jpg

Nokia 3310, az iskolák ...

Zsebemben a világ

A zsebünkben egy olyan szerkezetet tartunk, ami sokkal többre képes, ha tudjuk, hogy hozhatjuk ki belőle a maximumot. Ehhez adunk tippeket, trükköket, írunk okosságokat nem csak a telefonokról, appokról és más okoseszközökről, de minden egyébről, amiből kiderül, hogy a technikának és a fejlesztőnek köszönhetően hogyan változik meg az életünk.Bemutatjuk, teszteljük a nélkülözhetetlen alkalmazásokat és kütyüket, érdekes listákat, toplistás érdekességeket állítunk össze - a Telenor támogatásával. Csatlakozz hozzánk, oszd meg a véleményedet, tapasztalataidat, és kérdezz bátran!

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Címkék