7 alkalmazás vegán- és mindenmentes vészhelyzetekre
7 alkalmazás vegán- és mindenmentes vészhelyzetekre

Kilógni a sorból nem mindig szórakoztató. Például a speciális étkezési igénnyel élőknek valódi tortúra lehet egy baráti összejövetel, városlátogatás során a jól megérdemelt ebédet elkölteni. Nehezebben is indul neki az ember gluténérzékenységgel vagy egy szigorúbb diétával ismeretlen városba (egyáltalán bárhova) alapos felkészülés nélkül. Ezen próbálnak segíteni bizonyos applikációk, melyek közül hetet mutatunk be. 

snowwhite3.gif

...

Mennyi net kell az életben maradáshoz?
Mennyi net kell az életben maradáshoz?

A szeptemberi iskolakezdés gyakran új életszakaszt is jelent. Amennyiben elköltözött a sarj az új közép- vagy felsőoktatási intézmény kedvéért, egy  másik város, kolesz vagy albérlet jelentős változást hozott az életébe. Azt gondolnánk, hogy az akadozó internet, vagy a wifi hiánya a legkevesebb ebben az élethelyzetben, de ezzel nyilván tévednénk. 
Az nethiány mindennek keresztbe tesz ilyenkor! Úgyhogy össze is állítottunk egy túlélőkészletet ...

7 nélkülözhetetlen app az őszi kirándulószezonhoz
7 nélkülözhetetlen app az őszi kirándulószezonhoz

Szeptember közepén már benne járunk az őszi túraidőszakban: a hőmérséklet kellemesebb, a napfény mézesebb, a lombok pedig egyre színesebbek a természetben. Összegyűjtöttünk 7 olyan alkalmazást, melyek komfortosabbá teszik a kisebb-nagyobb kirándulásokat.

shutterstock_1029841423.jpg

...

7 biztos módja, hogy taccsra tedd a telefonodat
7 biztos módja, hogy taccsra tedd a telefonodat

Írtunk már korábban arról, hogy milyen véletlen balesetek szokták érni a telefonokat a random leeséstől a mosogatóba zuhanásig. Viszont ennél is gyakoribb, hogy lassan, de biztosan krepál be a készülék valami olyasmitől, amire ugyan nem számítottál, bár igazából kellett volna. Ekkor rendszerint elhangzik a „de hát honnan kellett volna tudnom, hogy ez árt a telefonnak” mondat. Holott, a használati utasításban a legtöbb le van írva (igaz, néha kínaiul és ...

4 telefon, amivel olcsón megúszhatjuk az iskolakezdést, de a gyerek is jól jár
4 telefon, amivel olcsón megúszhatjuk az iskolakezdést, de a gyerek is jól jár

A középiskola természetszerűleg a villantásokról (is) szól, akárhogy is nézzük: a diákok már az első nap egymásra licitálnak a hol nyaraltam - milyen kalandokban vettem részt - kivel ismerkedtem meg tengelyen. Ilyenkor kell bevezetni a köztudatba az új cipőt, táskát, tolltartót is.Manapság természetesen  a telefon is ebbe a kategóriába tartozik, mobil nélkül, vagy ócskavassal kezdeni a középiskolát igazán imidzs-romboló.

shutterstock_292334366.jpg

Szigorúak ezek a ...

Szavazás: ez a nép 24 + 2 kedvenc telefonja. És a tiéd?
Szavazás: ez a nép 24 + 2 kedvenc telefonja. És a tiéd?

Nagyot változott a készülékkínálat az utóbbi évtizedben, különösen a kínai gyártók berobbanásával és az okostelefonok térhódításával. Ennek egyik jele, hogy ma már nincs  egyeduralkodó sztárkészülék az Android térfelén. Amit az is alátámaszt, hogy összesen 24 + 2 olyan telefont írtak össze a szakértők, ami kivívta a kedvenc státuszt.

...

Rejtett funkciók és hasznos apróságok Facebooktól Instagramig
Rejtett funkciók és hasznos apróságok Facebooktól Instagramig

A rejtett funkciók borzasztó izgalmasak, és általában lázba hozzák az embert - akárcsak az “Easter Egg” típusú meglepetéscsomagok, ahogy a Ready Palyer One-ból már egész biztosan tudjuk . Főleg, ha azok a gyakran használt alkalmazásainkat még színesebbé és praktikusabbá tudja varázsolni

Ezekből gyűjtöttünk össze néhány izgalmasabbat.

shutterstock_274219235.jpg

Google titkos játékai

A Google híres arról, hogy kiválóan tudja testre szabni a főoldalát különböző ...

Kutyás tartalmak, melyeket mindenki imád
Kutyás tartalmak, melyeket mindenki imád

Kutya nélkül élni lehet, de nem érdemes – tartják a hardcore kutyatartók. A macskákhoz hasonlóan őrületes kontentháború zajlik a cuki, rosszul viselkedő, örökbe fogadott, illedelmes vagy ügyetlen négylábúak háza táján. Minden tisztességesebb közösségi oldalon találunk kutyafotókból és videókból szemezgető gyűjteményeket, ezekből mazsoláztunk.

  shutterstock_1027117096.jpg

A rombolós és a sajnálkozós

Szinte már teljesen leáldozóban van a megszégyenítő üzenettel ...

A  Z generáció esete Samsung Notékkal
A Z generáció esete Samsung Notékkal

Hatalmas várakozás előzte meg az új Note 9-et, melyről frissiben mi is készítettünk egy röpke bemutatót . Közben a koreai gyártó zászlóshajója leparkolt Barnabásnál (10), aki amellett, hogy hatalmas Samsung rajongó, imád filmezni, appokkal és beállításokkal vacakolni, zenélni, és természetesen játszani is. Összehoztuk őket egy videó erejéig, mert van, ami tényleg csak 10 évesen gyerekjáték.

Barnabásnak most egy Edge 7-ese van, amit imád. Szerinte ...

A 10 legidegesítőbb mobilos parasztság
A 10 legidegesítőbb mobilos parasztság

A telefonnal elkövethető tapintatlanságok köre egyenes arányban fejlődik a telefon funkcióival, beleértve a közösségi médiából importált teljes repertoárt, megfűszerezve a lesifotósok taplóságaival. 10 olyan típust választottunk ki, akik valószínűleg már nálad is kiverték a biztosítékot.

  telcsisek.gif

1. Sunyin telefonáló

Vannak persze örök klasszikusok, melyek sosem kopnak ki. Természetesen ilyen a sunyi telefonálás, ami tulajdonképpen egy önálló ...

Zsebemben a világ

A zsebünkben egy olyan szerkezetet tartunk, ami sokkal többre képes, ha tudjuk, hogy hozhatjuk ki belőle a maximumot. Ehhez adunk tippeket, trükköket, írunk okosságokat nem csak a telefonokról, appokról és más okoseszközökről, de minden egyébről, amiből kiderül, hogy a technikának és a fejlesztőnek köszönhetően hogyan változik meg az életünk.Bemutatjuk, teszteljük a nélkülözhetetlen alkalmazásokat és kütyüket, érdekes listákat, toplistás érdekességeket állítunk össze - a Telenor támogatásával. Csatlakozz hozzánk, oszd meg a véleményedet, tapasztalataidat, és kérdezz bátran!

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Címkék