2018 legvagányabb mobilos kiegészítői

Továbbra is hódít a vezeték nélküliségre törekvés, tűnnek el a kábelek, miközben egyre nagyobb kapacitásra van szükségünk és trend a strapaállóság is. Nincs ez másképp a mobilok mellett a kiegészítőknél sem, legyen szó bluetooth-os hangfalról vagy kutyaetetőről. Az agyament apróságoktól a praktikus kiegészítőkön át a forradalmi megoldásokig válogattunk.

maxresdefault_1.jpg

c700x420.jpg

Kábeleszegetők

Szürreális, de cuki kiegészítők születtek a Cabel Buddies szilikon kábelvezetőinek tervezőasztalán: nyuszitól a cápán át a pandáig lehet válogatni az apró segéderők közül.

Kapszula unalom ellen

Az igazi hordozható médiacenterben (Anker Nebula Capsule) egy hangfal, egy okos vezérlés és egy projektor is megbújik. Nem csak a bedöglött partik újraindítója, hiszen gyakorlatilag bárhol, egy hegyi kunyhóban is üzembe helyezhető. Wifi kapcsolattal, 4 órányi filmvetítő kapacitással és 30 órányi zenéléssel verhetetlen a kategóriájában.  Az erőteljes apróság ugyanis körülbelül akkora, mint egy kólás doboz: 12 cm magas és 6 cm széles.

Táncos lábú hangfal

Kicsit darabos, kicsit dobozhangú, de a miénk: ez a DanceBot, azaz a táncoló robot hangfal, ami ütősebben breakel, mint a ’96-os Ki mit tud?-on az Elementary Force.   A képernyőről pedig real time csábos pillantásokat szór a hallgatóság felé.

Kutyus jutiztató eszcájg

Akár a munkából is megfigyelhetjük, ráadásul jutalomfalattal motiválhatjuk kisállatainkat a Lovoom interaktív kisállat kamera és jutiszóró berendezés segítségével. Nagy előnye, hogy olyan szögben lövi ki a finomságokat, mintha csak a gazdi dobná el. A magyarítása reméljük „Lövöm” lesz!

Zseb gimbal

Az év egyik nagy durranása a DJI Osmo Pocket, azaz a cég mini 3 tengelyes, 4K-s stabilizált kamerája, ami csak annyiban használja a mobilokat, hogy azokat LCD panelként hozzá lehet csatolni. Az ára 100 ezer forint körül lesz, de így is valószínű, hogy letarolja a piacot jövőre.

Mozi cekker

Az összecsukható bevásárló szatyrok mintájára készült zsebmozi becsületes neve Movie Mask. Majdnem olyan, mint egy VR szemüveg, de a látszat ne verjen át senkit! Ennek csak annyi a szerepe, hogy a külvilágot kizárja, és így zavartalan környezetet hozzon létre a mobilon filmezéshez. Egy hangyányit Alien hangulatú a viselése kívülről szemlélve.

Így működik:

És ilyen, ha elviteles szatyorban van:

Halo, a túlélő töltő

A vezeték nélkül tölthető, jobb képességű készülékekhez érkezik egy elpusztíthatatlan, zseblámpával is felszerelt úti szolár töltő. A Halo 20.000mAh-rel egyszerre 4 eszközt képes feltölteni. Emellett porálló, és 70 órán át képes zseblámpaként működni egy feltöltéssel.

Telcsire szerelhető joystick

Gombamód bújtak elő a mobiljáték kontrollerek a szabványos és nagyon futurisztikus tornyostól  a Batmanes külsejűn át  a szolid elsütőbillentyűig.

Cuki kategória ez az egyszerűbb kivitel:

De a kedvenc nyilván ez:

Vezeték nélküli gombfülesek

Tavaly óta sok gyártó vérszemet kapott a vezeték nélküli Air podsok sikere láttán, és többen el is kezdték a gyártást. Ezek közül is talán az egyik legígéretesebb a Sony vagány darabja, ami a régi sport Walkmaneket idéző dizájnjával mindenképpen 10 pontot érdemel.

Azért a svéd Urbanista gyárából kigördülő Tokyo-ra se mondánk nemet, ami pluszban vízálló is. Itt lehet beszerezni

A Marshall Örök

Ha pedig vérbeli vagány hangfala(ka)t szeretnétek, akkor a legnagyobb zsivány még mindig a Marshall Multi Stanmore Room rendszere, ami wifi-s, csont nélkül kezeli a Spotify Connect, AirPlay, Chromecast kapcsolatokat, telefonról vezérelhető és állítólag bődületes hangja is van.

unas_396861.jpg

Viszont az, aki vízálló kivitelt keres, inkább ezek közül válogasson

 A posztot a Telenor támogatta

A bejegyzés trackback címe:

https://zsebembenavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5014471402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Zsebemben a világ

A zsebünkben egy olyan szerkezetet tartunk, ami sokkal többre képes, ha tudjuk, hogy hozhatjuk ki belőle a maximumot. Ehhez adunk tippeket, trükköket, írunk okosságokat nem csak a telefonokról, appokról és más okoseszközökről, de minden egyébről, amiből kiderül, hogy a technikának és a fejlesztőnek köszönhetően hogyan változik meg az életünk.Bemutatjuk, teszteljük a nélkülözhetetlen alkalmazásokat és kütyüket, érdekes listákat, toplistás érdekességeket állítunk össze - a Telenor támogatásával. Csatlakozz hozzánk, oszd meg a véleményedet, tapasztalataidat, és kérdezz bátran!

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása