Ha hosszú a sor - élő videó Hawaiiról

Nincs inspirálóbb, mint óriási bálnákkal, Hawaii naplementével és oroszlán fókákkal kikapcsolni az unalmas sorállásból, dugóból, pénztár előtt ácsorgásból. Mutatunk pár élő videót, amit reggeltől estig bekapcsolhatunk friss, élő tartalomért.

shutterstock_234236602.jpgFotó: Shutterstock.com

Iskolabusz nagyságú, fenséges bálnákat, sirályokat, bajszos fóka orrokat, rémisztő cápákat és furcsa tengeri herkentyűket kukkolhatunk a Csendes-óceán “csatornáján”. A jeges Északi-sarktól egészen Hawaiiig követhetjük az élővilág mindennapjait, de vigyázat, a látvány a képernyő elé tapaszt! Szokatlan streamre készülj, mert különböző kameraállások között váltakoznak a képek, így például vulkánkitörést is láthatunk élőben.

Egy halom oroszlánfóka lusta ásítását nézheted a következő streamen. Ezek az óriási méretű állatok Kanadában élnek, pontosabban Brit-Kolumbiához tartozó Hanson-szigeten.


A posztot a Telenor támogatta

A bejegyzés trackback címe:

https://zsebembenavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5813931652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Zsebemben a világ

A zsebünkben egy olyan szerkezetet tartunk, ami sokkal többre képes, ha tudjuk, hogy hozhatjuk ki belőle a maximumot. Ehhez adunk tippeket, trükköket, írunk okosságokat nem csak a telefonokról, appokról és más okoseszközökről, de minden egyébről, amiből kiderül, hogy a technikának és a fejlesztőnek köszönhetően hogyan változik meg az életünk.Bemutatjuk, teszteljük a nélkülözhetetlen alkalmazásokat és kütyüket, érdekes listákat, toplistás érdekességeket állítunk össze - a Telenor támogatásával. Csatlakozz hozzánk, oszd meg a véleményedet, tapasztalataidat, és kérdezz bátran!

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása