Így készülj a nyaralásra: sose merülj le!

Kimondhatjuk, hogy sorskatasztrófával egyenlő lehet, ha nyaralás közben lemerül a telefonod: az egyszerű taxihívástól a "hol a pokolban vagytok"-on át a segélykérésig.Pláne külföldön, egy egzotikus országban érezheti teljesen kiszolgáltatva magát az ember.  Összeszedtünk pár egyszerűen beszerezhető dolgot, amit nem árt, ha beszerzel.

shutterstock_162125885.jpg

Power bankok

Vicces, erős és szép vésztöltőket is lehet vásárolni. Ezek közül abszolút haszna az erősnek van: hiszen akár 20 ezer mAh töltöttséget is magával tud cipelni az ember. Tény, hogy nem a legcsodálatosabb és nem is a leglégiesebb kialakításúak ezek, viszont akár többször több készüléket is tölthet velük.

Egy átlagos mobil akksi 3-4 ezer mAh töltést fel tud használni napközben, ha tényleg használják, ezt vegyük figyelembe a választáskor. Egyébként, ha nem lényeges a hardore kapacitás, akkor egészen szép power bankokat lehet kapni.

 

Erős telefonok

Az is megoldás, ha nem akarunk powerbankot cipelni (például a fürdőruhába is nehezen fér el), hanem megajándékozzuk magunkat egy akksiban erős telefonnal. Hogy mi az erős, az nyilván attól is függ, hogy maga a telefon mennyit fogyaszt, de a 4000mAh fölötti akksik általában már húzzák legalább egy napig, netkapcsolat nélkül pedig két napig is.

Ilyen például általában a Honor vagy a Samsung A9 5000mAh-s akksijával, a Lenovo P2 (5100mAh).

Egyébként pedig a következő telefonok mellé vegyünk power bankot: 


A Telenor támogatásával

A bejegyzés trackback címe:

https://zsebembenavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8813928178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Zsebemben a világ

A zsebünkben egy olyan szerkezetet tartunk, ami sokkal többre képes, ha tudjuk, hogy hozhatjuk ki belőle a maximumot. Ehhez adunk tippeket, trükköket, írunk okosságokat nem csak a telefonokról, appokról és más okoseszközökről, de minden egyébről, amiből kiderül, hogy a technikának és a fejlesztőnek köszönhetően hogyan változik meg az életünk.Bemutatjuk, teszteljük a nélkülözhetetlen alkalmazásokat és kütyüket, érdekes listákat, toplistás érdekességeket állítunk össze - a Telenor támogatásával. Csatlakozz hozzánk, oszd meg a véleményedet, tapasztalataidat, és kérdezz bátran!

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása