Nyaralási túlélő tippek: ép telefon, ép lélek

Előző posztunkban kitárgyaltuk, hogy tudsz mindig vonalban maradni, most nézzük meg, hogy lehet biztonságban a telefon vízbe ejtéstől, töréstől lopástól.

apple-iphone-8-drop-test-smashed-broken4661.jpg

Természetesen ez lenne a legjobb megoldás:

Mindent kibíró hangfal

Akinek borult már medencébe, csónakból Balatonba a telefonja, átérzi ezt a problémát. Szép áthidaló megoldás, ha 1-2 kikezdhetetlen Bluetooth-os hangfalat vásárolsz, hiszen így a telefon a biztonságos parton, kevésbé elérhető, de biztos helyen tartható amellett, hogy a hangfalról szól a zene és hívásokat is lehet fogadni.


Mindent bíró telefon vagy tok

A.) megoldás, léteznek olyan telefonok, amiket pont ugyanígy vízbe lehet ejteni, földhöz lehet vágni, homokba lehet ásni anélkül, hogy kilehelnék a lelküket. Árban kicsit húzósabbak is lehetnek.

 

Ezekből érdemes válogatni például:
LG G6
Samsung A5, S8, Note
HTC U11

 

B.) megoldás, hogy egy ellenálló tokot vásárolsz, akár többet is, ha például sziklamászásra, ejtőernyőzésre adod a fejed. Hasznos és nagyon leleményes tokokat lehet vásárolni, viszont az igazán törhetetlenek általában unalmasak, így mérlegelj.

 

VS.

 

Lopás, ütés és vízbeejtés helyett okosóra

Sok funkciót lehet helyettesíteni a vízálló, ütésálló, sokkal ellenállóbb kivitelű okosórákkal, melyek tényleg mindig kéznél vannak. A telefon nyugodtan a biztonságos táskában, zárt zsebben maradhat. Lehet az okosórán át üzenetet és hívást fogadni, zenét hallgatni, és számos olyan beépített funkciót is elérhetünk, mint a navigáció, pulzusmérő, sőt, jelzi, ha eltávolodunk a telefonunktól (vagy épp viszik). 

Okosóra-összefoglalónkért kattints ide

A posztot a Telenor támogatta

A bejegyzés trackback címe:

https://zsebembenavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1813928190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Zsebemben a világ

A zsebünkben egy olyan szerkezetet tartunk, ami sokkal többre képes, ha tudjuk, hogy hozhatjuk ki belőle a maximumot. Ehhez adunk tippeket, trükköket, írunk okosságokat nem csak a telefonokról, appokról és más okoseszközökről, de minden egyébről, amiből kiderül, hogy a technikának és a fejlesztőnek köszönhetően hogyan változik meg az életünk.Bemutatjuk, teszteljük a nélkülözhetetlen alkalmazásokat és kütyüket, érdekes listákat, toplistás érdekességeket állítunk össze - a Telenor támogatásával. Csatlakozz hozzánk, oszd meg a véleményedet, tapasztalataidat, és kérdezz bátran!

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása