6 ajánlott kütyü a nyugodt nyaralásért

Közhely, hogy a mobil igencsak szintet lépett az eredeti funkciójához képest (a telefon telefonálásra való). Sok esetben átvette más eszközök funkcióit, pl. a fényképezőgépét, de recept nélkül kapható idegnyugtatóként is jól helytáll, például bekukkanthatunk vele magára hagyott lakásunkba a távoli tengerpartról. Lássuk, milyen kiegészítőket érdemes hozzá nyáron beszerezni!

shutterstock_1044784444_1.jpg

Természetesen felesleges túlaggódni az utazáshoz kapcsolódó biztonsági kérdést, de nem árt felkészülni, hogy a szállodai szobád, a csomagjaid vagy épp a bankkártyád érintetlen maradjon. Parahelyzet sajnos bármikor adódhat, mint az örök klasszikus - amikor hiába várod a reptéri szalagnál a bőröndödet.

1. Utóbbira is megoldást kínál ez a bőrönd tracker, ami nem bluetooth-os, hanem mobilhálózaton keresztül követi a csomag (gyerek) helyét, így nagyobb a hatótávolsága. Ráadásul légikatasztrófát sem fog okozni, mert a rendelkezik automatikus repülő üzemmóddal.

2. A hátrahagyott otthon / szoba / gyerek / kisállat őrei az IP kamerák. Az egészen cuki baglyos, a robotos bébimonitor vagy a szinte ipari minőségű kivitel is bőven megtalálható a piacon. A telepítésük egyszerű, kül- és beltéri módban is használhatók. A profibbak az otthonvédelemre kiválóak, míg a mókásabb megoldások akár a szállodában is őrt állhatnak, míg a strandon vagy – ugyanis a mozgásérzékelő rögtön jelez és rögzíti a felvételt. Persze nem kell a szörfdeszkával azonnal beollie-zni a recepcióra, de megfelelő lépéseket tehetsz.

Itt van például ez a pandás:

A baglyosról pedig korábban itt írtunk.

3. További biztonságot jelentenek az olyan telefontartók, melyeknek plusz funkciójuk is van. Egészen szép skálát fednek le a diszkréttől a féltégla méretűig, sőt olyan kistáskát is vásárolhatsz, ami minden értékedet egyben tartja, miközben tölti a telefonodat.

phonecase.jpg

519evzakchl.jpg

Fotó: Sekap Travels

4. Az okosított telefontok viszont arra is megoldást jelent, hogy felturbózott akkumulátorerőt vigyél magaddal. (Mert nincs is elkeserítőbb, mint amikor mindentől távol végérvényesen lemerül a telefonod, tetézve mondjuk azzal, hogy egy csodás panorámáról szóló Instasztori felvétele közben történik mindez.)

iPhone-hoz innen vagy Androidhoz például:

3-htc-10-8500mah-battery-case_1600x.jpg

HTC töltő pedig innen

5. Nem mehetünk el szó nélkül a nyaralási képek dimenzióváltása mellett, hiszen annyi (és annyira rossz) fotót még sosem készített az emberiség, mint amióta a kamerás mobilok léteznek. Egy igazán hasznos, bár kissé mulatságos szerkezet tényleges fotómasinává alakítja a telefonodat:

6. Azoknak, akik neheztelnek a selfie-botra vagy becsomagoláskor összekeverték a golfütővel, készült egy nagyon hasznos és főleg pici kütyü, a mobiltelefon kameráját irányító exponáló gomb. Bluetooth-os kapcsolattal kb.10 méter a hatótávolsága, iOs és Android telefonokkal használható változatokat is találhatsz. Ráadásul átlagosan még 4000 forint sincs az ára.

maxresdefault.jpgKép: Gadgin

Minden másra pedig ott a 360-as kamera innen

 

 A posztot a Telenor támogatta

A bejegyzés trackback címe:

https://zsebembenavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7814063413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pocokgeci 2018.07.05. 16:46:46

1. rossz a link
5. nincs link
(y)

Zsebemben a világ

A zsebünkben egy olyan szerkezetet tartunk, ami sokkal többre képes, ha tudjuk, hogy hozhatjuk ki belőle a maximumot. Ehhez adunk tippeket, trükköket, írunk okosságokat nem csak a telefonokról, appokról és más okoseszközökről, de minden egyébről, amiből kiderül, hogy a technikának és a fejlesztőnek köszönhetően hogyan változik meg az életünk.Bemutatjuk, teszteljük a nélkülözhetetlen alkalmazásokat és kütyüket, érdekes listákat, toplistás érdekességeket állítunk össze - a Telenor támogatásával. Csatlakozz hozzánk, oszd meg a véleményedet, tapasztalataidat, és kérdezz bátran!

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása