A telefonos baleseteket szerettétek a legjobban

2018-ban szerettétek a szavazós cikkeket, úgyhogy most is egy szavazást hoztunk nektek, mégpedig arról, hogy miről olvasnátok idén. Kezdjük azzal, hogy mely posztokat olvastátok a legtöbben.

shutterstock_544663117.jpg

Zsebemben TOP 10

 

Legtöbben a Darwin-díj gyanús mobilozókról szóló összeállításra kattintottatok (több mint 45 ezren), ezt követte a kódokat listázó posztunk, a harmadik helyen pedig a kedvenc mobil márkáitokra rákérdező szavazás áll.

Több mint 25 ezren olvastátok el a 10 ronda mobilkészüléket soroló listánkat, nem sokkal maradt el ettől a mi kedvenc posztunk, a Huawei Mate 20 PRO tesztje. Nem hagyott érintetlenül titeket a nosztalgia otthonos érzése sem, így a 10-es listára felkerült az első telefonjainkról szóló összeállítás és írásunk a régi mobilos trendekről is.

 

Íme a teljes 10-es lista:

 

  1. 5 hihetetlen, mobilozáshoz köthető haláleset
  2. Így hívd elő a telefonod titkos menüit
  3. Szavazás: ez a nép 24 + 2 kedvenc telefonja. És a tiéd?
  4. 10 végtelenül ronda és használhatatlan mobiltelefon
  5. Huawei Mate 20 PRO: három szemmel mindent lát
  6. Tablet az 50 éves filmben avagy valóra vált sci-fi jóslatok
  7. 5 kihalt mobilos trend, amin nem nosztalgiázunk
  8. 10 dilinyós és nagyon olcsó telefon Kínából
  9. Milyen volt az első telefonod?
  10. A 10 legidegesítőbb mobilos parasztság



Mit olvasnátok idén?

Összegyűjtöttünk néhány témát, ami már korábban bizonyított. Szavazzatok, miről olvasnátok inkább 2019-ben!

 

A posztot a Telenor támogatta

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsebembenavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1814570922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Zsebemben a világ

A zsebünkben egy olyan szerkezetet tartunk, ami sokkal többre képes, ha tudjuk, hogy hozhatjuk ki belőle a maximumot. Ehhez adunk tippeket, trükköket, írunk okosságokat nem csak a telefonokról, appokról és más okoseszközökről, de minden egyébről, amiből kiderül, hogy a technikának és a fejlesztőnek köszönhetően hogyan változik meg az életünk.Bemutatjuk, teszteljük a nélkülözhetetlen alkalmazásokat és kütyüket, érdekes listákat, toplistás érdekességeket állítunk össze - a Telenor támogatásával. Csatlakozz hozzánk, oszd meg a véleményedet, tapasztalataidat, és kérdezz bátran!

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása