Szavazz a kedvenc emojidra!

"Minden nap használjuk az emojikat, szóval miért is ne ünnepelhetnénk őket?" Olvashatjuk a World Emoji Day hivatalos honlapján. Ezért július 17-én tényleg megünnepelhetjük az emojik világnapját. � Hogy miért erre a napra esett a választás, annak egészen egyszerű az oka. A naptár emojin ugyanis ezt a dátumot láthatod. Ünnepeljük is meg a hangulatfejek napját egy emoji-szavazással! Vajon te mit használsz a legtöbbször? 

shutterstock_376697146.jpg

 

 Az emoji világnapró mindent összeszedtek itt: 

 

 

A posztot a Telenor támogatta

telenor_disclaimer_1_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://zsebembenavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr5514115081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsebemben a világ

A zsebünkben egy olyan szerkezetet tartunk, ami sokkal többre képes, ha tudjuk, hogy hozhatjuk ki belőle a maximumot. Ehhez adunk tippeket, trükköket, írunk okosságokat nem csak a telefonokról, appokról és más okoseszközökről, de minden egyébről, amiből kiderül, hogy a technikának és a fejlesztőnek köszönhetően hogyan változik meg az életünk.Bemutatjuk, teszteljük a nélkülözhetetlen alkalmazásokat és kütyüket, érdekes listákat, toplistás érdekességeket állítunk össze - a Telenor támogatásával. Csatlakozz hozzánk, oszd meg a véleményedet, tapasztalataidat, és kérdezz bátran!

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása