Kutyás tartalmak, melyeket mindenki imád

Kutya nélkül élni lehet, de nem érdemes – tartják a hardcore kutyatartók. A macskákhoz hasonlóan őrületes kontentháború zajlik a cuki, rosszul viselkedő, örökbe fogadott, illedelmes vagy ügyetlen négylábúak háza táján. Minden tisztességesebb közösségi oldalon találunk kutyafotókból és videókból szemezgető gyűjteményeket, ezekből mazsoláztunk.

 shutterstock_1027117096.jpg

A rombolós és a sajnálkozós

Szinte már teljesen leáldozóban van a megszégyenítő üzenettel kísért kutyafotók típusa, melyeken a bűnös és műve látható. Ettől függetlenül még mindig nagyon viccesek.

Ugyanakkor sosem kopnak ki a tetten értek a.) bűnbánó, b.) fütyürészve körmötreszelő, c.) visszabeszélő reakcióit megörökítő videók.

Az örökbefogadott és a megmentett

Nagyon szomorú, hogy annyi gazdátlan és rossz állapotban lévő kutyát láthatunk világszerte. Szerencsére az állatvédő szervezetek, lelkes magánszemélyek mellé már nagyvállalatok is bekapcsolódtak a gazdakeresésbe és mentésbe.

Annál szívmelengtőbb egy éppen gazdisodó ebről szóló videó vagy egy csontsovány, elhanyagolt teremtményből újjászülető kutya történetét látni.

 

Kifejezetten példaértékű az itthoni Álláskereső Kutyusok kampány, melyben a Fogadjörökbe Alapítvány és a Telenor 20 kutyát segít otthonhoz, méghozzá nem is akárhogy, hanem full szervizzel.

Kutyakozmetika, orvosi ellátás és tréner is jár a profi CV-k mellé, hogy felkészítse őket a gazdis életre. Míg nem találnak gazdát, addig kutyapanzióban vagy ideiglenes örögbefogadóknál várják az igazi jelentkezését.

Ha kíváncsiak vagytok az álláskereső kutyusok profiljaira, ezen a Facebook oldalon tudjátok megnézni őket. 

A kutyusok iránt érdeklődni a munkatars@allaskeresokutyusok.hu e-mail címen tudtok, ahol a Fogadjörökbe Alapítvány munkatársai adnak bővebb információt az ebekről.

 

Husky-s kontentek

A husky-knak biztos, külön fotógénjük van, a husky-s mémeknél ugyanis kevés viccesebb dolog van a világon. Kezdve a homlokráncolótól a szuperlelkesig.

 

 

774.jpg 

A gazdi eltűnik

A legújabb kutyavideós trend, hogy a gazdik úgy ejtik zavarba a kedvencüket, hogy egy pléd takarásában elugranak az ajtónyílásból. Megunhatatlan annak ellenére is, hogy a variációk egy kaptafára készülnek.

 

Fotóbomber kutyák

Az ember legjobb barátja számtalan módon képes bosszúságot törni az orra alá, ezek közül az egyik, amikor nem kellő helyen és pillanatban tűnik fel akár szolidan a háttérben, akár teljes lényét bedobva.

 

Kutyák és a víz

Medencébe zuhanó, gumicsónakban pihengető, ugró, csónakból kieső, víz alatt vadászó – kifogyhatatlan a vizes tematikájú képek sora, és igazából mindegyiket órákig el lehet nézni, úgyhogy ebből egy markánsabb merítést is hoztunk. És az is biztos, hogy a hazai befutók idén a SUP-olás a Balatonon kutyával című munkák lesznek.

 

via Gfycat

Kedvenc plüssjátékának beöltözve

Ebből a típusból nem is olyan sok tűnt fel, mert azért időt, energiát és nem kevés kreativitást kell beletenni a műveletbe.

 

Kutya és a természet szépsége

Egy csodálatos, fenyvesekkel körbevett tavon kajakozva, sátorból kikacsintva, vagy a tengerparton pózolva megörökített kutyafotók mindent visznek.

 

 

PRO kutyafotó-videó TIPP

  • Egy jó mobil (víz és ütésálló) + egy erős ragasztó + egy finom falat + ül parancs
  • Akciókamera hámra
  • Használd a szuperlassítás funkciót
  • Fotózz a kutya perspektívájából
  • Kapcsold be a webkamerát, amikor elmész otthonról

 

Kutya az autóban

Amikor rájön, hogy a futtató helyett a dokihoz indulnak, amikor énekel, amikor sopánkodik, kilógatja a fejét az ablakon, vagy nem hajlandó be- és kiszállni.  

 

Kutyánk és más állatfajták

Irtó cukik azok a videók, amikor cicával, nyúllal, báránnyal, lámával, lóval és egyéb állatokkal játszanak, kergetőznek vagy éppen összebújnak a kutyák. Például egy agár nyúllal – ami azért elég fura, tekintve a táplálékláncban elfoglalt szerepüket.

 

Kutyaspecialitások

Minden fajtának megvan a specialitása, amiért tenyésztették, és ezekkel rendszerint szívesen fel is vágnak a gazdik. A dán dog a legnagyobb, az agár  leggyorsabb, a border collie a legokosabb, a pitbull a legszívósabb, a kopasz kínai pedig a legrondább (erről papírja is van).

 

A posztot a Telenor támogatta

telenor_disclaimer_1_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://zsebembenavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8314196537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Zsebemben a világ

A zsebünkben egy olyan szerkezetet tartunk, ami sokkal többre képes, ha tudjuk, hogy hozhatjuk ki belőle a maximumot. Ehhez adunk tippeket, trükköket, írunk okosságokat nem csak a telefonokról, appokról és más okoseszközökről, de minden egyébről, amiből kiderül, hogy a technikának és a fejlesztőnek köszönhetően hogyan változik meg az életünk.Bemutatjuk, teszteljük a nélkülözhetetlen alkalmazásokat és kütyüket, érdekes listákat, toplistás érdekességeket állítunk össze - a Telenor támogatásával. Csatlakozz hozzánk, oszd meg a véleményedet, tapasztalataidat, és kérdezz bátran!

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása