Vízbe fojthatatlan slágerek idén nyárra

Egy jó szabadtéri partihoz a hangerőt és élvezhető hangzást is könnyedén magaddal viheted egy hordozható hangszóróval. A  bluetooth-os eszközök műfaja rég nem újdonság, de azt érdemes megnézni, hogy melyek bírják igazán a strapát. Ugyanis már nem lehetetlen gumimatracon lebegve hallgatni a Balcsi közepén a meccsközvetítést sem.

JBL Pulse 3

 

Igazán dögös diszkóhangulatot, annál is karakteresebb basszust pulzál szó szerint a JBL Pulse immár teljes mértékben a  nyári pacsálást támogató hangszórója. A 6000 mAh-es aksi garantálja, hogy akár 12 órán át is szóljon a zene bármilyen helyszínt is választasz a partizáshoz. Összekapcsolható Siri és Google Now hangasszisztensekkel, így a telefont sem kell kitenned a kedvezőtlen környezeti hatásoknak. Búvárkodáshoz nem ajánljuk, mert az IPX7 minősítése csak 1 méter mélységig garantálja vízállóságot. Itt szerezheted be + egy JBL GO-t is kapsz mellé ajándékba.

Ecoxgear Eco Stone

Bárminek ellenáll, amit az anyatermészet produkálni tud: hőálló, porálló, ütésálló és vízálló is, plusz lebeg a vízen az ECO STONE. Az akkumulátora abszolút kibír egy keményebb partit is, a 10 óra zenehallgatás garantált. Akár vésztöltőként is használhatod más eszközeidhez, sőt, a hívásokat szintén fogadhatod vele. Szigorú, katonás megjelenése nem a véletlen műve:  az amerikai hadsereg bizonyítványát is kiérdemelte ez a hangszóró.

ecostone-banner-03.jpg

Fugoo Tough XL

35 órás akkuerő, por, víz, sár, hó és ütésálló – szóval csak savval és lángszóróval lehet kicsinálni a Fugoo XL változatát. Fejlesztői 360 fokos hangzást ígérnek a nyolc hangsugárzóval felszerelt ő elpusztíthatatlanságának. A polimer páncélba burkolt, alumíniummal és rozsdamentes vasakkal megerősített hangszóró ugyanis bármilyen környezetben működik, zenél, kihangosítóként is funkcionál.

Rengeteg kényelmi kiegészítőt lehet hozzá vásárolni, amivel ezt a nem túl szerencsés formáját akár a fára, hátizsákra vagy a kenuhoz lehet rögzíteni. Többek között egy szép szövetborítást, amivel közel nézhetővé lehet varázsolni az indusztriál külsejét. így:

fugoo-style-xl-beach-picnic.png

Sony SRS-XB41

Por, rozsda és vízálló a Sony partikra kihegyezett hangszórója, amihez beépített stroboszkóp (!), Fiestable DJ applikáció, bődületes basszus és a 3D hangzás ígérete is társul. Az újraértelmezett '80-as éveket idéző dizájn jól passzol a főtt kukorica rágcsáláshoz és a vízibiciklizéshez is. Egyedi ötlet, hogy különböző hanghatásokat is tudsz kelteni az érintésérzékeny felületén: dobpergést, szkreccselést, vagy épp kolompozást .

srs-xb41_rustproof-hwz.jpg

Philips ShoqBox

A JBL-hez egészen hasonló, kissé hengeres formája miatt kényelmes cipelni, bár annál darabosabb, robosztus szerkezete ütésálló, illetve vízálló (1 méter mélységig és 30 percig). A ShoqBox ahogy van, jó, csak az akkumulátor gyengébb picit a kelleténél - 8 órás üzemideje van. Ledekkel is felszerelték, így igazi partihangulatot tud teremteni a fövenyen, de segítségével az ember könnyebben meg is találja sötétben.  

_philips_shoqbox_sb500a00_blue.jpg

 A cikket a Telenor támogatta

telenor_disclaimer_1_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://zsebembenavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4114094069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Zsebemben a világ

A zsebünkben egy olyan szerkezetet tartunk, ami sokkal többre képes, ha tudjuk, hogy hozhatjuk ki belőle a maximumot. Ehhez adunk tippeket, trükköket, írunk okosságokat nem csak a telefonokról, appokról és más okoseszközökről, de minden egyébről, amiből kiderül, hogy a technikának és a fejlesztőnek köszönhetően hogyan változik meg az életünk.Bemutatjuk, teszteljük a nélkülözhetetlen alkalmazásokat és kütyüket, érdekes listákat, toplistás érdekességeket állítunk össze - a Telenor támogatásával. Csatlakozz hozzánk, oszd meg a véleményedet, tapasztalataidat, és kérdezz bátran!

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása