2019 legjobban várt telefonjai

Idén is szívesen emlékszünk vissza pár csúcskészülékre, mint a Huawei Mate 20 Pro vagy a Samsung új Note-ja, örömmel teszteltük az új Nokiákat, vagy a Honor Magic 2-t. A legtöbben talán a notch-okon szörnyedtek el – nekik lesz egy jó hírünk is. Lássuk, mit tartogat a következő év!

zsebi_kezdo.jpg

A kihajthatós az új trend?

Nem csak a nosztalgiafaktor miatt várjuk a kihajtható mobilok debütálását, de az is izgalmas lesz, hogy válik be a gyakorlatban a megújult technológia.

A Samsungnál ez már ujjgyakorlat: egy klasszikus flipet dobnak piacra, az idei készülék frissített változatát Samsung W2019 néven ujjlenyomat-olvasóval, HD felbontású kijelzőkkel, a kihajtható fedél alatt pedig a szabványos gombok sem maradhatnak el.

Félsikerekkel Dunát lehet rekeszteni. Bár belevágott a fejlesztésekbe az LG, hajlítható OLED kijelzővel szeretnék megoldani ezt a kérdést, egyelőre várjuk az eredményt.

Már idén is belengették a Motorola Razr V3s-t, ami az ikonikus V3 okostelefonosított változata lehet - ha valóban megvalósul.

Szintén várunk a Huawei háza táján beígért Mate hajlítható változatát.

A sokáig talányos X névvel futó hajlítható Samsung Galaxy F megjelenése is 2019-re tolódott, koncepcióvideót viszont erről is láthatunk.

Két új Galaxy S és az új kameratred érkezik

Nem szakadhat meg a Galaxy-k sorozata, 2019-ben már a Samsung Galaxy S10 és a Note mellé Plus és Lite verziókat is ígér a koreai gyártó. Mindkét csúcskészülék 6” feletti képernyőmérettel készül, és már az új 5G-s hálózatokat is képesek lesznek kezelni. Notch helyett pedig egy újdonság: egy lyukon, szaknevén „hole punch”-on kukucskál be az előlapi kamera. Így: (kép)

Ezeket a típusokat a tervek szerint grafén akkumulátorral szerelnék, melyek majdnem másfélszer nagyobb kapacitásra és maximum negyedórás töltési időre lennének képesek.

A Honor & Huawei 19-re lapot húz

A Honor View 20 szintén elhagyja a vakvágánynak bizonyult notch-ot, és nem kevesebb, mint 48 Mpx-es szelfi kamerát ígér a leendő tulajdonosoknak.

A Huawei P30 a méltán sikeres Mate 20 Pro (idén több mint 30 ezer darabot adtak el belőle az októberi megjelenés óta) és a P20 kombinációjának ígérkezik 3 hátlapi kamerával és az új hole punch megoldással kiegészítve, valamint a bika Kirin 980-as chipsettel.

Sebességet vált a Nokia

Hat (!) darab hátlapi kamerát varázsolt a HMD Global a 2019-ben debütáló Nokia 9-re, az eddigi legátütőbbnek ígérkező androidos Nokia-újdonságra. A megjelenését még nem erősítették meg, de ha tényleg elkészülnek vele, képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasót és Nokia Pure View-t kap a cég csúcskészüléke.

A Xiaomi sem adja alább

A Xiaomi MI 9 döbbenetes belsővel, 512 GB ROM-mal és 10 GB RAM-mal, 4500mAh-s akkumulátorral érkezik jövőre. Bár több változat is tervben van – mint a max és az SE -, melyek merőben eltérőek lehetnek. Az biztos, hogy 5G képesség, képernyőbe szerkesztett ujjlenyomat-olvasó és AMOLED kijelző mindegyik típusnak jár majd.

 A posztot a Telenor támogatta

A bejegyzés trackback címe:

https://zsebembenavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4014504750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Zsebemben a világ

A zsebünkben egy olyan szerkezetet tartunk, ami sokkal többre képes, ha tudjuk, hogy hozhatjuk ki belőle a maximumot. Ehhez adunk tippeket, trükköket, írunk okosságokat nem csak a telefonokról, appokról és más okoseszközökről, de minden egyébről, amiből kiderül, hogy a technikának és a fejlesztőnek köszönhetően hogyan változik meg az életünk.Bemutatjuk, teszteljük a nélkülözhetetlen alkalmazásokat és kütyüket, érdekes listákat, toplistás érdekességeket állítunk össze - a Telenor támogatásával. Csatlakozz hozzánk, oszd meg a véleményedet, tapasztalataidat, és kérdezz bátran!

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása