A Z generáció esete Samsung Notékkal

Hatalmas várakozás előzte meg az új Note 9-et, melyről frissiben mi is készítettünk egy röpke bemutatót. Közben a koreai gyártó zászlóshajója leparkolt Barnabásnál (10), aki amellett, hogy hatalmas Samsung rajongó, imád filmezni, appokkal és beállításokkal vacakolni, zenélni, és természetesen játszani is. Összehoztuk őket egy videó erejéig, mert van, ami tényleg csak 10 évesen gyerekjáték.

Barnabásnak most egy Edge 7-ese van, amit imád. Szerinte nem is túlságosan nehéz ezt a 6,4"-es Note házat cipelni, alig egy centivel hosszabb a mostaninál. Úgyhogy nagy erőkkel bele is vágott a tesztelésébe. Nézzük, mi sült ki belőle!


Barnabás TOP 5 appja

Mobizen Live – ennek segítségével felveheted, ami a telefonod képernyőjén zajlik, mondjuk játék vagy videócsetelés közben.
DPM vagyis Drum Pad Machine – egy izgalmas ritmus szekciót alakíthatsz ki belőle
Stop Motion Studio – látványos stop motion, azaz több fotóból összefűzött videót készíthetsz vele
PUBG – 2018 kedvenc battle royale játéka, melyekről itt írtunk bővebben
Power Director – egy okos kis vágó- és effektelő progi

A posztot és a videót a Telenor támogatta

telenor_disclaimer_1_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://zsebembenavilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6014185739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neratyiskoggy 2018.08.17. 13:57:32

aztat monnyad már meg, mér van az h mobilra csak ratyi szar dedós játék vannak, amikor pedig póver má van bennük kajakra? mondj egy rendes tisztességes stratégiát, ami nem toronyvédős, hanem komoly mint egy totálvár vagy egy crusader kings 2. mondj egy rendes rpg-t ami nem ilyen purgyé japán mán-nintendón-is-szar-vót, hanem olyan, mint egy oblivion monnyuk. hányannyi lődöszős fps támogassa a gamepadet? elárulom gecc egyedül a modern combat 5. a többivel maszatoljá a képernyőn mint egy mujom.

Zsebemben a világ

A zsebünkben egy olyan szerkezetet tartunk, ami sokkal többre képes, ha tudjuk, hogy hozhatjuk ki belőle a maximumot. Ehhez adunk tippeket, trükköket, írunk okosságokat nem csak a telefonokról, appokról és más okoseszközökről, de minden egyébről, amiből kiderül, hogy a technikának és a fejlesztőnek köszönhetően hogyan változik meg az életünk.Bemutatjuk, teszteljük a nélkülözhetetlen alkalmazásokat és kütyüket, érdekes listákat, toplistás érdekességeket állítunk össze - a Telenor támogatásával. Csatlakozz hozzánk, oszd meg a véleményedet, tapasztalataidat, és kérdezz bátran!

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása