Mi az ügyfélszolgálat és az előfizető legjobb közös barátja?
Mi az ügyfélszolgálat és az előfizető legjobb közös barátja?

Vannak ügyfélszolgálatok, ahol gyorsan pörög az ügyintézés, minden kérdésünkre kimerítő választ kapunk, ingyenes, nincs várakozási idő, személy szerint üdvözölnek, sőt, fel sem kell hívni. Melyek ezek?
Természetesen az ügyfészolgálati applikációk. A megújult MyTelenor app kapcsán néztük meg, pontosan, hogy mit is lehet elintézni a digitális ügyintéző segítségével.

mytelenor-app.jpg

 

Miért jó az ügyfélszolgálati app?

 

Van néhány alapinformáció, ...

Dobogós a hazai netsebesség
Dobogós a hazai netsebesség

Az internet és a mobilnet is azok közé a dolgok közé tartozik, amiből egyszerre szeretnénk minél többet és minél gyorsabbat - lehetőleg olcsón. De vajon mennyire is lehet gyors az internet?

54435330_314436045931164_1461696521811525632_n.jpg

...

2019-ben a hajlíthatóság az új dual kamera
2019-ben a hajlíthatóság az új dual kamera

Idén márciusig a vártnál is több újdonsággal rukkoltak elő a készülékgyártók. Több nagy cég hajlítható, kinyitható modellel, a Nokia 5 kamerás készülékkel, de érkezett szinte lemeríthetetlen telefon is.  Ezekből gyűjtöttük össze a leglátványosabbakat.

matex.PNG

A slágergyanús hajlíthatók

A 2018-as évet összegző posztunkban sajnálkoztunk azon, hogy a beígért kinyitható mobilokból egyetlen egy sem valósult meg. Az idei év azonban a vártnál is több ...

8 telefon, amivel nem fogunk találkozni az üzletekben
8 telefon, amivel nem fogunk találkozni az üzletekben

Rengeteg mobilmárka létezik világszerte, de ezeknek csak egy része érkezik Európába vagy hagyja el egyáltalán a gyárt(at)ó országot. Ki tudta például, hogy Oroszországban 10 telefongyártó is tevékenykedik, Indiában pedig 16? Ráadásul vannak olyan márkák is, amiknek a weboldalát is hiába keresnénk, és az sem valószínű,  hogy az Aliexpressen vagy a Gearbesten kívül valahol máshol is felbukkannának.
Korábban már beszámoltunk néhány kínai mobil ötletről , ...

Miért nem gagyi már a kínai mobil?
Miért nem gagyi már a kínai mobil?

Nagyjából tisztában van a mobiltelefon-használók zöme azzal, hogy a kínai már nem a gagyi szinonimája. Olyannyira így van ez, hogy a 2018-as TOP10-es eladási lista felét a kínai mobilgyártók teszik ki. Bár legtöbben a Huawei és a Xiaomi márkákkal azonosítják a menő kínai mobilt, a paletta azonban sokkal szélesebb. Összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat, és hogy hogyan törhettek ezek a márkák a listák élére.

  huawei-p20-pro-handheld-super-night-mode-original.jpg

...

Milyen billentyűzetet érdemes választani?
Milyen billentyűzetet érdemes választani?

A billentyűzet kérdése nem csak kényelmi, de logisztikai és egészségügyi megfontolásból is kardinális kérdés. Ergonomikus, könnyen cipelhető, több felhasználási módot lehetővé tevő modellek természetesen léteznek, de egyszerre mind - ez talán hiú ábránd. A műfaj jellegzetes típusai azért jó áttekintést adnak, ha vásárlás előtt állunk.

 

...

Szavazás: melyik filmes kütyünek örülnél legjobban?
Szavazás: melyik filmes kütyünek örülnél legjobban?

Kölyökként elképzelhetetlennek tartottuk, hogy valaha is megéljük Jetsonsék videótelefonját, a kocsival kommunikáló órát, de talán még a kártya személyit is. Természetesen még bőven maradtak olyan elmésségek, melyek sajnos (esetleg szerencsére) a kanyarban sincsenek – legjobb tudásunk szerint –, viszont mennyire jó lenne, ha lennének. Mint például a következők!

  hover_board_hovering.jpg

  1. Boot ruha

Film: Ready Player One

A film világába egyáltalán nem ...

5 szórakoztató tipp magányos Bálintoknak Valentin napra
5 szórakoztató tipp magányos Bálintoknak Valentin napra

Nincs is annál búsabb Bálint, aki a névnapján - mely ugye a szerelmesek napjára esik -  egyedül ünnepel, mert a legjobb éttermeket már rég lefoglalták a párok, az ő névnapjáról pedig jól megfeledkeztek. Mihez is kezdjen ilyenkor egy szingli Bálint?

...

Válogatás abszolút szükségtelen mobilkiegészítőkből  
Válogatás abszolút szükségtelen mobilkiegészítőkből  

A kiegészítők természetesen fontosak és hasznosak, mi is beszámoltunk már kiváló okosórákról, vízálló kütyükről, otthonbiztonsági cuccokról és más telefonos kütyükről. Most a szélsőségekből válogattunk, melyek nélkül abszolút el tudjuk képzelni az életünket.

uploads_2fcard_2fimage_2f573314_2fc9338997-5825-4849-bdaf-563c9253e168_jpg_2f950x534_filters_3aquality_2890_29.jpg

...

Kamu vagy elképzelhető? Telefonos hackelések a filmekben 
Kamu vagy elképzelhető? Telefonos hackelések a filmekben 

Az Biztonságos Internet Napja alkalmából megnéztünk néhány menő kém- és nem annyira kémfilmet, amikben mobiltelefonokat használtak dolgok feltöréséhez, megszerzéséhez vagy elindításához. A cikk végén tudtok szavazni, hogy szerintetek ezek tényleg elképzelhető szituációk, vagy humbug az egész.

shutterstock_374226577.jpg

...

Zsebemben a világ

A zsebünkben egy olyan szerkezetet tartunk, ami sokkal többre képes, ha tudjuk, hogy hozhatjuk ki belőle a maximumot. Ehhez adunk tippeket, trükköket, írunk okosságokat nem csak a telefonokról, appokról és más okoseszközökről, de minden egyébről, amiből kiderül, hogy a technikának és a fejlesztőnek köszönhetően hogyan változik meg az életünk.Bemutatjuk, teszteljük a nélkülözhetetlen alkalmazásokat és kütyüket, érdekes listákat, toplistás érdekességeket állítunk össze - a Telenor támogatásával. Csatlakozz hozzánk, oszd meg a véleményedet, tapasztalataidat, és kérdezz bátran!

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Címkék